10 ütős bizonyíték, hogy a Bitcoin-titok berobbant a bankokba - budapestapartment.co.hu

Bitcoin jutalékbevétel

Tartalom

  China Construction Bank - biztosítási blockchain Fotó: Shutterstock Tavaly szeptember végén jelentette be a China Construction Bank, a világ második legnagyobb piaci kapitalizációjú bankja, hogy az IBM-mel karöltve indítanak egy bitcoin jutalékbevétel platformot olyan biztosítási termékeknek, melyeket bankfiókokban is értékesítenek.

  Mélyrepülésben a világ tőzsdéi A tőzsdék világszerte mínuszban állnak. A forint jól teljesít, a bitcoin árfolyama tovább emelkedett. A világ tőzsdéi Mínuszban az ázsiai piacok: Tokióban a válogatott részvény Nikkei mutatója ,69 ponttal, 2,06 százalékkal, 21 ,32 pontra esett nem sokkal 7 óra után, míg az Asia Dow 35,55 ponttal, 0,98 bitcoin jutalékbevétel, 3 ,09 pontra esett vissza. A kínai vezető indexek is negatív képet mutattak 7 óra után nem sokkal, a sanghaji index 13,80 ponttal, 0,42 százalékkal, 3,92 pontra esett, de a hongkongi Hang Seng index is ,01 ponttal, 1,25 százalékkal, 30 ,07 pontra esett.

  Az IBM Hyperledger Fabric-rendszerén alapuló technológia már tesztfázisban van, a biztosítási termékekhez köthető tranzakciókat és az adatok ellenőrzését is meggyorsítja a blockchain, ami megnövekedett jutalékbevételt jelent a banknak és a biztosítói partnerének, az ügyfélnek pedig gyorsabb és transzparensebb kiszolgálást eredményez.

  Bár a megoldás kétség kívül innovatívnak hangzik, eddig a kínaiak elég kevés információt tettek közzé a rendszer konkrét működésével kapcsolatosan.

  bitcoin jutalékbevétel

  Know Your Customer Fotó: Shutterstock Az indiai állam tulajdonában lévő State Bank of India az ügyfél-azonosítást könnyítené meg blockchainnel a korrupcióval átszőtt országban. A Know Your Customer-rendszer KYC az Intel bevonásával valósul majd meg, a technológia főleg az ügyféladatok és tranzakciók ellenőrzésében segít majd és elsősorban a pénzmosás megakadályozásához és a terrorfinanszírozás kiszűréséhez használják majd.

  Akár a nemzetközi átutalásoknál, a tőzsdei kereskedést is meggyorsítaná a blockchain-technológia,aAz új rendszer működéséről jövő év március végéig bitcoin jutalékbevétel véleményt a piac, a végső implementációs fázist ez alapján indítják majd el. A tőzsdére bevezetnék egyébként emellett a bitcoint, az ethereumot és más kriptoeszközöket bitcoin jutalékbevétel, melyekkel egy lakossági ügyfél felügyelet mellett tudna kereskedni. Érdemes megjegyezni, hogy a tőzsde új rendszerének szállítója az a Digital Asset Holdings, amely korábban a magyar alapítású Bits of Proofot is bitcoin jutalékbevétel.

  bitcoin jutalékbevétel

  Bár egy tőzsdéről van szó, vélhetően a bankok, brókercégek is kiveszik majd a részüket a technológia fejlődéséből. A gyorsabb tranzakció-lebonyolítás vélhetően az ügyletek gyakoriságát, így a díjbevételeket is növelni fogja.

  Erről itt írtunk:.

  bitcoin jutalékbevétel