Mérleg – szűrési feltételek - SAP-dokumentáció

Egyenleg opció. Mobilinternet

Tartalom

  Hogyan kérdezhetem le a Domino előfizetésemre vonatkozó díjcsomag és számlainformációkat?

  egyenleg opció

  Díjcsomagodról, egyenlegedről és a kártya érvényességéről rendelkezésre állási időről a legegyszerűbben az alábbiak szerint tájékozódhatsz: Töltsd le a Telekom alkalmazástés válaszd az "Áttekintés" menüpontot.

  Egyenleg opció lekérdezés díjmentes.

  egyenleg opció

  Lépj be online ügyfélszolgálatunkra a "Belépés" gombra kattintva, majd az Áttekintés oldalon tekintsd meg az adott Domino díjcsomagod és az előfizetés egyenlegét. Telefonodról hívd fel a Domino központot a es belföldről ingyenesen hívható számon.

  Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor: - az App Store-ból iPhone-ra és iPad-re vagy - a Google Play-ből androidos telefonra és tabletre.

  Kérjük, ügyelj arra, hogy telefonod ne kerüljön illetéktelenek kezébe, mivel a Domino egységkártya segítségével megtudhatják egyenlegedet és annak terhére telefonhívásokat bonyolíthatnak!

  egyenleg opció

  Utoljára frissítve: Hasznos volt ez a válasz? Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést: Egyenleg opció segített a probléma megoldásában.

  egyenleg opció

  Nem elég részletes a megoldás. Hibás információt tartalmaz.

  Felhasználói fiók Felhasználói fiók Termékkínálatunk böngészésére ügyfeleinknek regisztráció nélkül is van lehetősége, a megrendelések leadása azonban regisztrációhoz kötött.