Kategóriák

Kereskedési szótár

Tartalom

  hogyan lehet pénzt keresni a sorban helyi bitcoin e

  Kiadványok Tőzsdeszótár A Tőzsdeszótár egy kis könyv, ami elfér a tenyeredben, a zsebedben, de több mint szócikkel, magyarázatokkal szolgál a trading világából. Aktuális, könnyen használható, könnyen érthető nyelvi kalauz a tőzsdei befektetésekhez!

  kalapok az interneten pénzt kereső webhelyekhez a bináris opciók szakmai stratégiája

  Olvass bele! Az Invest English Nyelviskola és a BetBulls tőzsdei elemző platform közös szakmai kiadványa, az angol-magyar Tőzsdeszótár, több kereskedési szótár szócikkével a tőzsdézéshez, valamint a Forex kereskedéshez elengedhetetlen kifejezéseket kínálja a szükséges magyarázatokkal együtt.

  A tőzsdei kereskedést, tradinget támogató szótár olyan kifejezésekkel és magyarázatokkal látja el használóját, amik a napi kereskedési gyakorlatban, a brókerekkel való kapcsolattartásban, valamint kereskedési szótár vállalatokról szerzett információk értelmezésében és elemzésében is nélkülözhetetlenek.

  bináris opciók 1 befizetéssel kereskedési verseny

  A zsebkönyv hasznos segítséget jelent a tőzsdék, brókercégek angol nyelvű honlapjainak, kereskedési rendszereinek használatában, az automatizált kereskedési programok alkalmazásában és beállításában, chartok elemzésben, valamint a számlanyitásban, számlakezelésben is nélkülözhetetlen.