Kriptográfia és alkalmazásai (Buttyán Levente; Vajda István)

Kriptográfiai kereskedelem

Tartalom

  A tárgy felvétele előtt ajánlott a Biztonsági trendvonal nézet vihim tárgy teljesítése.

  meddig tart 1 bitcoin megszerzése

  A tantárgy célkitűzése A kriptográfiai kereskedelem célja, hogy megismertesse a hallgatókkal az elektronikus kereskedelem biztonsággal kapcsolatos kihívásait, a lehetséges megoldások elvi alapjait, és a gyakorlati alkalmazhatóság kérdéseit. A kriptográfiai kereskedelem az elektronikus kereskedelem fogalmat tágan értelmezi, s általában vizsgálja az elektronikus adatfeldolgozás biztonsági problémáit, ideértve olyan területeket is mint az elektronikus szavazás vagy az RFID rendszerekkel kapcsolatos adatvédelmi kérdések.

  A tárgy integráló szerepet szándékozik betölteni azzal, hogy bemutatja a korábbi félévekben megszerzett kriptográfiai és biztonsági protokoll tervezési ismeretek használatát konkrét alkalmazásokban.

  lehetőségek, hogyan lehet pénzt keresni az interneten

  A tantárgy részletes tematikája A nyílvános kulcs infrastruktúra PKI alapjai a nyílvános kulcs hitelesítés problémája, tanúsítvány, tanúsítvány-lánc, hitelesítés szolgáltató fogalma, kulcsmenedzsment kérdések, tanúsítvány visszavonási lista, optimalizációs technikák, az X. A tantárgy oktatásának módja előadás, gyakorlat, laboratórium előadás és tantermi gyakorlat a. A szorgalmi időszakban: 1 db házi feladat Kriptográfiai kereskedelem aláírás megszerzésének feltétele: házi feladat legalább elégséges 2 kriptográfiai kereskedelem.

  A vizsgaidőszakban: szóbeli vizsga A vizsgajegy kiszámításának módja: 0. Elővizsga: -- Pótlási lehetőségek TVSz 16 2 : A házi feladatok különeljárási díj megfizetése mellett, a pótlási idõszak utolsó előtti napján 10 óráig adhatók le késedelmesen.

  hogyan lehet keresni bitcoinokat befektetések nélkül 2020