Funkcionális opciók 1c Funkcionális opciók

Opciók 1c. Az 1C: Enterprise elindítása a webes kliens alatt

opciók 1c bináris opciók nehéz

Elosztott információs opciók 1c kiépítése, keresés, ütemezett feladatok, funkcionális lehetőségek. Kérdése van, tanácsadói segítségre van szüksége A Funkcionális beállítások egy metaadatobjektum, amely az Általános csoportban található: A funkcionális opciók a funkcionális opciók mechanizmusának részét képezik, amelyek lehetővé teszik bizonyos funkciók engedélyezését vagy letiltását az alkalmazási megoldás működésében, a felhasználó igényeitől függően, anélkül, hogy módosítaná magát a konfigurációt.

Például nem minden opciók 1c használhatja a készletellenőrzést. Ha a raktárak elszámolását nem használják, akkor célszerű minden dokumentumban, referenciakönyvben és nyilvántartásban eltávolítani a raktári mezőt - akkor a funkcionális lehetőségek segítségünkre vannak. Vegyünk egy példát: Hozzunk létre egy funkcionális opciót " Raktári számvitel".

opciók 1c bináris opciók a kicsik számára

Tárolás: megadja az értéket tároló mezőt. Kiválaszthat egy konstansot, egy referenciaattribútumot vagy egy információs nyilvántartási erőforrást.

Te és én konstansot fogunk használni. Hozzunk létre egy állandó értéket " MaintainAccountingByWarehouses"és jelölje ki a tároló mezőben. Ez az állandó felelős a funkcionális opció engedélyezéséért és letiltásáért. Jelölje be a" Kiváltságos mód beérkezéskor opciók 1c.

Ez a jelölőnégyzet azt jelenti, hogy a funkcionális opció értékeit privilegizált módban fogadja: Az 1C Enterprise frissítése, elindítása. Tehát létrehoztunk egy funkcionális beállítást, amely a ReferenceLink típusú mezőket vezérli.

Adattárház 1c 8.3. Munka a konfigurációs tárolóval

Most nézzünk meg egy példát a funkcionális opciók paramétereinek használatára. Adjunk hozzá egy új funkcionális opciót " Pénznem-elszámolás" Tárolás: Directory. Két szervezetet hozunk létre, és az egyikhez jelöljük be a "Pénznem opciók 1c jelölőnégyzetet Mit kapunk a végén?

A funkcionális opció paramétereinek használatának eredményeként Ön és én megkaptuk a "Pénznem" mező paraméteres vezérlését a "Tételárak beállítása" dokumentumban. Lássuk ezt. Az "1C: ERP Enterprise Management" egy innovatív megoldás komplex információs rendszerek kiépítésére a diverzifikált vállalkozások tevékenységeinek irányítására, beleértve a technikailag összetett többlépcsős gyártással rendelkező vállalkozásokat is, figyelembe véve a világ legjobb és opciók 1c automatizálási gyakorlatát a nagy és közepes vállalkozások számára.

Ugyanakkor a fejlesztők szempontjából több tucat projekt kapott "pilot" státuszt, azaz ezek a vállalkozások és szervezetek mindenekelőtt aktívan részt vesznek az új funkcionalitás fejlesztésében, azonnal visszajelzést adnak. A megoldások nagyfokú unifikációja miatt egy ilyen átmenet gyorsan megtörténik, az információs adatbázisban felhalmozott adatok mentésre kerülnek, és nincs szükség a felhasználók átképzésére - a megszokott szoftveres és információs környezetben dolgoznak tovább.

A konfiguráció-összehasonlító és egyesítő motor háromirányú szemantikai egyesítést hajt végre három konfiguráció elemzése alapján: régi konfiguráció a gyártótól új konfiguráció a gyártótól jelenlegi felhasználói konfiguráció régi konfiguráció a gyártótól, valamint a felhasználó által végrehajtott módosítások Ennek eredményeként új, aktuális konfigurációt kapunk, amely egyesíti az új funkciókat a fejlesztő által bevezetett és elmenti a felhasználó által végrehajtott módosításokat testreszabásokat.

A kevés objektum egyike, amelyet manuálisan írnak az egyes megoldásokhoz, olyan csereprogramok, amelyek meghatározzák a megoldás integrálásának szabályait más 1C megoldásokkal például az 1C: Dokumentumkezeléssel vagy például külső berendezésekkel. De az adatcsere egységes szabványos EnterpriseData-ra történő fokozatos átmenetének köszönhetően csökkentjük az adott megoldáshoz egyedülálló cseretervek számát, és megpróbálunk egyetlen adatcsere-kódot használni.

Ennek a megközelítésnek van egy érdekes vonása. A teljes megoldás egyszer meg van írva az ERP ágban; de a legtöbb kód, űrlap, szkript, jelentés stb.

Funkcionális opciók 1c 8.3. Funkcionális opciók

Igyekszünk nagyon odafigyelni termékünk használhatóságára. Az ISO nemzetközi szabvány a felhasználhatóságot a következőképpen határozza meg: a termék felhasználhatóságának mértéke bizonyos felhasználók egy bizonyos felhasználási környezetben bizonyos célok megfelelő hatékonysággal, termelékenységgel és elégedettséggel történő elérésére Igyekszünk úgy megírni az alkalmazást, hogy még tapasztalatlan opciók 1c is könnyű és kényelmes dolgozni.

A funkcionális opciók a opciók 1c, jelölőnégyzetek, amelyek kikapcsolásuk esetén az összes kapcsolódó funkciót nem teszik elérhetővé. Mindenekelőtt a funkcionális opciókat használják a program finomhangolására egy adott megvalósítás igényeihez. Az ERP-ben ezt a mechanizmust a fő cél mellett arra használjuk, hogy "kivágjuk" a származtatott konfigurációkat opciók 1c ERP-ből. Például az ERP megoldásban van egy funkcionális opció "Enterprise Management", amelyhez kapcsolódik a termelésmenedzsmentért felelős összes funkcionalitás - a termelési ütemterv kialakítása, a termelési költségek elszámolása, a megfelelő jelentések és még sok más.

Összességében pedig az 1C: ERP körülbelül funkcionális lehetőséget használ. Opciók 1c másik platformmechanizmus, amely megkönnyíti az 1C: ERP fejlesztő munkáját, egy alrendszer.

Bináris Opciók 60 sec' pozícióépítő stratégia 1. videó

Az alrendszerek lehetővé teszik a megoldás funkcionalitásának blokkokra bontását; a megoldás minden objektumát referenciakönyv, dokumentum, jelentés stb. Ezt a feltételt az ERP megoldás kódjának statikus elemzése ellenőrzi lásd alább. Tizedes jel Az ERP termékváltozat négy, pontokkal elválasztott számból áll. Például - 2.

A változat első száma kiadása rendkívül ritkán változik például a KA 1. A második szám alrevízió körülbelül évente egyszer változik. Új funkcionalitás jelenik meg a felülvizsgált változatban. Az új harmadik számmal kiadással rendelkező verziók fejlesztik a meglévő funkcionalitást; körülbelül két-három havonta új kiadás jelenik meg.

A az interneten történő pénzkeresés finomságai negyedik számjegyű verziók patch buildek csak hibajavításokat és frissítéseket tartalmaznak, hogy megfeleljenek a hatályos jogszabályoknak.

Kéthetente jönnek ki. Egyszerre legfeljebb 3 opciók 1c fejleszthető, például: 2. X - Az előző verzió támogatott kiadása. Ebben a verzióban csak hibajavítások opciók 1c szerkesztések vannak, amelyek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak.

X - A jelenlegi változat jelenlegi kiadása. Új szubrevíziós funkcióval rendelkezik. Ehhez a 2. X kiadás kiadása előtt javítások kerülnek kiadásra.

1c kulcs indítása 8,3 vastag kliens. Parancssori opciók az indítási opciók megadásához

X - A jelenlegi részfelügyelet funkcionalitásának fejlesztése. Ezt a kiadást fejlesztik aktívan. A fejlesztés során legfeljebb 4 tervezési horizontunk van, például: 3. Csak azokat a változásokat hajtják végre, amelyek ban lépnek hatályba. Horizon - végéig 2.

Horizon - a 2.

Optimális szerver beállítás 1c 8.3. Vegye ki a termelési kiszolgálót a fürtből

Ha a projekt nagy, akkor azonnal kifejleszthető ehhez a verzióhoz és nem fog szerepelni az előzőben. Horizon - 2. Az "1C: Application Design System" termék használata az ERP fejlesztésében Mint említettük, az 1C-nél megpróbáljuk betartani az Eat your own dogfood elvet azzal, hogy belső eljárásaink során saját termékeinket alkalmazzuk.

Opciók 1c DSS, amint a neve is mutatja, segít az 1C: Enterprise platformon alkalmazott megoldások megtervezésében, és lehetővé teszi a teljes szoftverfejlesztési ciklus feladatainak kiszolgálását - a követelmények összegyűjtését, a változások vezérlését, a dokumentálást, a hibakövetést stb.

A DSS lehetővé teszi, hogy kétféle elemet hozzon létre - hibák javítandó és követelmények új funkciók iránti kérelmek. Hibák esetén minden többé-kevésbé világos, fontolja meg egy új követelmény létrehozását. Opciók 1c követelmény létrehozásának oka a következő lehet: Kérés partnertől vagy ügyféltől.

opciók 1c jövedelem befektetés nélkül működik az interneten

Ilyen kéréseket gyűjtünk, különösen a partner szemináriumokon; a partnerek közötti szavazással kiválasztjuk a legfontosabbakat.

Kérés merülhet fel egy kísérleti projekt során egy új verzió bevezetésére abban az esetben, ha az ügyfélnek fontos kérése van vele szemben.

opciók 1c hogyan kezd a bináris opciók kereskedésére

Kérés az 1C: Enterprise platform fejlesztő csapattól. A platformcsapat arra kéri az ERP fejlesztőcsapatot és más tipikus konfigurációkathogy használják az új platformfunkciókat - például a Taxi felületet, a modálok elutasítását, a szinkron hívások elutasítását stb. Refaktorálás, architektúra optimalizálás, használhatóság javítása. A visszafogás oka 5.

Az ERP megoldás DSS integrációs módban indítható; ebben az esetben minden űrlapon lesz egy "Funkcionális modell megnyitása" gomb, amikor rákattint, megnyílik az űrlap funkcionalitásának leírása a DSS-ben. Ez az, ami megnyílik - egy munkahelyi modell az IDEF0-ben: Lehetséges, és fordítva - tanulmányozni a funkcionális modellt, és abból megnyitni a munkahelyek formáit.

Ez a mód használható a program működésének tanulmányozásakor. Ezt a technikát akkor alkalmazzák, amikor más termékekkel integrálják. Például az 1C: Document flow az ERP elhagyása nélkül is dolgozhat olyan levelekkel, feladatokkal, üzleti opciók 1c, amelyek egy másik adatbázisban működnek. Hogyan fejlesztjük az ERP-t: 6 projekt mérföldkő Tehát úgy döntöttek, hogy bevezetnek egy új követelményt a funkcionalitás megváltoztatására.

  • Az egyszerű keresetek webhelye befektetés nélkül
  • Munka a konfigurációs tárolóval Az 1C vállalat számos szoftverterméket bocsát ki, és folyamatosan javítja azok belső szerkezetét.

Az azonos típusú követelményeket technikai projektekbe kombinálják. Egy új ERP kiadás részeként általában technikai projekt valósul meg, minden projekt - egy-több tucat követelményig. A technikai opciók 1c bekerül a DSS-be; a projekt a megvalósítás során 6 ellenőrzési ponton halad át, mindegyiket rögzíti a DSS.

Egy kicsit opciók 1c csapatokra bontásról az ERP osztályon belül. A csapat vezetője team lead részt vesz a tervezésben, és főszabály szerint részt vesz a fejlesztésben. A csapatban általában tesztelők is vannak. A fejlesztő csapatok statikusak, több tantárgyat is kijelölnek nekik. Ha a projekt a kapcsolódó területeket érinti, a megfelelő csapat tagjait bevonják a projekt megvalósításába. Lehet, hogy nem a teljes csapat vesz részt a projektben.

A projektért felelős vezető fejlesztő vagy csapat vezető.

Programozható szobatermosztát

Feladata a folyamatok irányítása: Kiváló minőségű tervezés, figyelembe véve mindenféle forgatókönyvet, kölcsönhatásba lépve a szomszédos blokkokkal Időzítés Az architektúra minősége, a felhasználói felület Segítségírás, opciók 1c 1c, beleértve funkcionális modell fejlesztése 1.

Projekt megnyitása A csapat vezetője technikai projekteket indít a DSS-ben egy kiadási listával. Minden projektben meg vannak írva a célok, megjelennek a megvalósítandó követelmények. A listát a kiadás megkezdése előtt megbeszélik a fejlesztési vezetővel.

  • Kereskedési képzési videók
  • Konfigurált szerver közzétételéhez telepítenie kell az 1C webkiszolgáló kiterjesztés modulokat.

Valójában a projekt nyitásakor nem opciók 1c megbeszéléseket - csak a DSS-ben szereplő projektet küldik a megnyitóra.

A projekt csapat megkezdi a koncepció kidolgozását. Szintén megvitatták és a DSS-ben írták a forgatókönyveket, a felhasználói felület leírását. A megbeszélés során megállapodnak a prototípusok bonyolultságáról a prototípusok elkészítése általában 5 munkanapot vesz igénybe.

A csapat megkezdi egy prototípus építését. A prototípusok jóváhagyása Találkozót tartanak, amelynek során megvizsgálják a kész prototípusokat, megbeszélik opciók 1c megvalósítás részleteit különös tekintettel arra, hogy mely objektumokat adják hozzá és módosítjáktesztelik a hipotéziseket, jóváhagyják az űrlap opciók 1c stb.