Opciók hozzáadása, módosítása, törlése - CooSpace súgó

Opciók törlése

Dokumentumelemek eltávolítása A funkcióval eltávolíthatja azokat a rejtett vagy nem egyértelmű tartalmakat, amelyeket nem szeretne megtartani a dokumentumban annak megosztásakor. Ilyenek például a könyvjelzők, a megjegyzések, a mellékletek, a metaadatok stb. Ha meg szeretné tartani az eredeti dokumentumot, vizsgálja az eredeti másolatát, és töröljön abból, vagy a Mentés másként funkcióval hozzon létre egy másodpéldányt.

Azt is megadhatja, hogy ez a párbeszédpanel minden alkalommal megjelenjen, amikor bezár egy dokumentumot, opciók törlése amikor a dokumentum egy e-mailhez van csatolva.

Események létrehozása és szerkesztése az iPhone-on lévő Naptár alkalmazásban

Alapértelmezés szerint ezek a beállítások le vannak tiltva. Törölje a jelölést, ha meg akarja opciók törlése valamelyiket. Egy PDF-dokumentum összes könyvjelzőjét megtekintheti a Könyvjelzők panelen. A könyvjelzők általában a dokumentum szerkezetét jelölik, de lehet köztük bizalmas opciók törlése vagy kifejezés is.

Opciók hozzáadása, módosítása, törlése - CooSpace súgó

Megjegyzések A megjegyzések általában szövegjelölésekre vonatkoznak, és a szerző vagy a véleményezők véleményét képviselik. Az összes megjegyzést a Megjegyzések panelen láthatja a Nézet sávtól balra lévő eszközre kattintva. A megjegyzések közé tartoznak a jegyzetek, a jelölések, a rajzobjektumok, valamint a fájl- és hangmellékletek.

Ezzel a beállítással nem távolítja el a Mellékletek panelen hozzáadott mellékleteket.

  • Tanácsadási munka a lehetőségekkel kapcsolatban
  • Mely alkalmazásokkal lehet pénzt keresni az interneten

Dokumentummellékletek A opciók törlése mellékletek a PDF-dokumentumhoz hivatkozásként vagy kapcsolt adatként hozzáadott fájlok PDF vagy más formátumban. Az összes mellékletet a Mellékletek kereskedelmi partnert keres láthatja a Nézet sávtól balra lévő eszközre kattintva. A megjegyzésként hozzáadott mellékleteket a program nem távolítja el ebben az esetben.

Adott értékeket tartalmazó sorok törlése

Törölt tartalom A törölt részek oldalak, szöveg, képek, körülvágott elemek nem mindig törlődnek ténylegesen a PDF-dokumentumból, néha csak láthatatlanok. A kíváncsi megtekintők vissza is állíthatják azokat.

opciók törlése pénzt keresni a 2. házban

Célok Elhelyezhet egy ikont a PDF-fájlban, és egy külső fájlhoz csatolhatja azt. Ha az ikonra kattint, megnyílik a fájl. A célokat a Célok panelen tekintheti meg a panelsávon a Célok eszközre kattintva. A célfájlok általában nem nyithatók meg, ha a PDF meg van osztva. A bélyegképeket az Oldalak panelen tekintheti meg a panelsávon az Oldalak eszközre kattintva.

opciók törlése hol lehet ma igazán pénzt keresni

Űrlapmezők és műveletek A PDF-dokumentumban található űrlapmezők interaktív funkciókat tartalmazó dinamikus vezérlők. Ha eltávolítják ezeket, a program minden űrlapmezőt kisimít, és a továbbiakban nem szerkeszthetők, tölthetők ki vagy írhatók alá.

SAP Help Portal

Az űrlapmezőket az Űrlapvezérlők panelen tekintheti meg a panelsávon az Űrlapvezérlők eszközre kattintva. Összes JavaScript-kód A JavaScript olyan aktív összetevő, amely megadott feltételek esetén parancsot vagy műveletet hajt végre.

  • Mennyit keres a 2. ház
  • Az opciókért

Ha eltávolítják, az összes JavaScript-kód inaktívvá válik. Hivatkozások A Hivatkozások opciók törlése adott célra vagy műveletre mutatnak. Ha eltávolítja ezt az elemet, a hivatkozások szövege vagy objektuma megmarad, de a hivatkozások törlődnek a PDF-ből.

Metaadatok A metaadatok olyan információkat tartalmaznak a PDF-dokumentumról, mint például a szerző, a tárgy, a kulcsszavak, a dátum, a szerzői jogi információk stb.

  1. A Redhat Package Manager használata
  2. Bináris opciók római stroganov
  3. KDC-BT73DAB/KDC-BT53U/KDCSD
  4. Típusú létra opciók
  5. Hogyan lehet őszintén pénzt keresni az interneten
  6. Felvétel szerkesztése vagy törlése az iPaden lévő Hangjegyzetek alkalmazásban A Hangjegyzetek alkalmazásban a szerkesztőeszközök segítségével precízen szerkesztheti a felvételeket.

A metaadatok között PDF-keresőeszközökkel lehet keresni. Ha a Tulajdonságok szerkesztése elemre kattint, a Dokumentum tulajdonságai párbeszédpanelen is láthatja őket.

Videók és fotók törlése, és a memóriakártya formázása

Beágyazott nem megjelenő adatok Ez eltávolítja a metaadatok által nem lefedett belső adatokat, amelyek normál esetben nem láthatók, de PDF-eszközökkel megtekinthetők.

Eltávolítja a beágyazott indexet, amely esetleg olyan szöveget tartalmaz, amely már törölve lett. Az összes kijelölése elemre kattintva kijelölheti az összes aktív elemet, vagy törölheti a kijelöléseket.

opciók törlése hogyan lehet helyesen fogadni egy opcióra

Kattintson az Eltávolítás elemre a kijelölt elem ek tartalmának törléséhez. Kattintson a Mentés másként parancsra, és adjon meg egy új fájlnevet, ha meg szeretné tartani az eredeti PDF-dokumentumot.

Dokumentumelemek eltávolítása

Megjegyzések A fájl mentése után az összes kijelölt elem véglegesen el lesz távolítva a PDF-dokumentumból. Ha mentés nélkül bezárja a PDF-dokumentumot, a program minden műveletet visszavon, és meg kell ismételnie a folyamatot. A dokumentumelemek eltávolítása opciók törlése együtt történik a kihagyás művelettel, amely a Power Opciók törlése Advanced verziójában áll rendelkezésre.

A kihagyás elvégzése után a program felajánlja a dokumentumvizsgálat lehetőségét. Egy dokumentumban való kihagyás nem törli a tartalmat egy már beágyazott indexből.

A dokumentum biztonságának fenntartása érdekében távolítsa el a beágyazott nem megjelenő adatokat, hogy törölje az indexet. A dokumentumhoz létrehozhat új indexet a kihagyás után, így az eltávolított szövegek nem jelennek meg az indexben.

opciók törlése amikor nem tud pénzt keresni

A dokumentumelemek eltávolítása hasonló a dokumentum kisimításáhozamely eltávolítja a megjelölt széljegyzettípusokat, vagy dokumentumobjektumokká alakítja őket.