Beta opera vista

Opera vista. Keresett kifejezés: opera - HWSW

opera vista

Az oka annak, hogy az Opera ben csökken a támogatás, az a Google ben bejelentette, hogy Az Opera Software a Google-lal ellentétben az Opera at, a Windows XP vagy Vista rendszert futtató rendszerek utolsó kompatibilis verziójának fenntartását tervezi, hogy az XP vagy Vista rendszert futtató felhasználók továbbra is használhassák a böngészőt. Míg az Opera 36 opera vista utóbbi lesz a Windows XP és Vista operációs rendszer kiegészítéseivel, továbbra is biztonsági és balesetjavító opera vista fogunk nyújtani az XP és a Vista platformon.

opera vista

Nem fogja tudni futtatni az Opera 37 vagy újabb rendszert Windows XP és Vista rendszereken, javasoljuk, hogy frissítsen egy újabb operációs rendszerre. Ellenkező esetben az Opera 36 lesz az Ön számára.

opera vista

A támogatás hossza ismeretlen, de a támogatás végül véget ér. Az Opera Software biztonsági és ütközés-javításokat fog létrehozni az Opera hoz, még akkor is, ha a böngésző stabil ágát az Opera re és az újabb verziókra helyezték át.

opera vista

Az Opera 36 karbantartott verziója azonban nem kap szolgáltatásfrissítéseket attól a ponttól kezdve. Az Opera azt javasolja, hogy frissítsen egy legújabb operációs rendszerre, hogy kihasználhassa a böngésző újabb verzióinak opera vista.

Az Opera 35 Stable ezen a héten jelent meg, ami azt jelenti, hogy eltart egy darabig, amíg a verziót ra frissítik.

opera vista

Az Opera 36 tesztelése jelenleg a béta csatornán, az Opera 37 fejlesztői csatornán történik. Meglepő, hogy a vállalatok nem támogatják a Windows Vista operációs rendszert, tekintve, hogy az operációs opera vista a Microsoft továbbra opera vista támogatja. A Windows Vista kiterjesztett támogatása A Microsoft az operációs rendszer számára az utolsó javítás napját követően nem engedi ki az operációs rendszer biztonsági javításait.

Rootkitet építenek a vírusírók a legújabb Bagle férgekbe GE rootkitet telepítve rejtőzködik el a kíváncsi szemek, így a vírusirtó alkalmazások elől. A féreg egy kernelmeghajtót is hordoz magában, mely az operációs rendszer magját támadva elrejti a Bagle férgekhez tartozó folyamatokat és regisztrációs adatbázisban elhelyezett kulcsokat a víruskereső alkalmazások elől. A vállalat eredetileg os premiert tervezett, azonban opera vista kiderült, a megjelenésre csak jövőre kerülhet sor.

Az Opera Software kiadta az Opera klasszikus verziójának opera vista. Az Opera A frissítést csak a Windows számára tették elérhetővé, mivel nincs "jelentős számú Opera 12 és Opera Mail felhasználó nem Windows platformon".

Vitas - Opera # 1 (Опера #1) / Kremlin 2002

Most Ön : Önt érinti a döntés az Opera vagy a Google döntése?