Start, tálca és akcióközpont opció szürkén jelenik meg Windows 10 beállítások

Start opció

Tartalom

  Kapcsolódó kérdések: Az automatikus alvó üzemmód letiltása a Windows 10 rendszerben. Alternatív Csoportházirend-módszer Alternatívaként a Csoportházirend-szerkesztőt is használhatja az alvás opció eltávolításához.

  Vagyis az aktuális ékezetes színt alapértelmezés szerint nem alkalmazza a Start, a tálca és a cselekvési központ. Erről már részletesen megvitattuk a a Start, a tálca és az akcióközpont színének megváltoztatása útmutató.

  olyan webhelyek, ahol pénzt kereshet

  Azonban sok olyan felhasználó, aki áttekintte az útmutatónkat, azt jelentette nekünk, hogy a Start, tálca és akcióközpont opció szürkén jelenik meg, és nincs mód arra, hogy bekapcsoljuk.

  Szerencsére ezt a kérdést meglehetősen könnyű megoldani. Ez akkor fordul elő, ha tévesen konfigurálta az ablakmódot.

  bináris opciók képlete

  Pontosabban, az opció szürkén jelenik meg, amikor a Világos Windows módot választotta. Így engedélyezheti a szürke Start, tálca és akcióközpont lehetőséget.

  bináris opciók 220

  Lépés 2: Görgessen le az oldalon. Válaszd ki a sötét or szokás lehetőség a Válassza ki a színlistáját, és állítsa be az alapértelmezett értéket Windows mód nak nek sötét fontosmajd állítsa be a alapértelmezett alkalmazásmód nak nek sötét or fény nem számít.

  hogyan lehet pénzt keresni tanulás közben

  Lépés 3: A Start, a tálca és a action center opcióknak elérhetőnek kell lenniük. Kapcsolja be, hogy láthassa rajta az aktuális ékezetes színt.

  ötletek, amelyekkel jó pénzt kereshet

  Kiválaszthatja a sötét Windows módot, vagy beállíthatja a normál Windows témát, hogy az opció elérhető legyen. Így lehet alkalmazni a szokásos Windows témákat.

  Lépés 2: Görgessen le az oldalt a telepített témák start opció. Kattintson a A windows start opció nem a Windows light alkalmazásához.

  folyékony opció

  Terjeszteni a szeretetet.