Új tartalmak

Stratégiai trendvonalak, Trendvonalak

Személyes oldal - Trendvonalak és trendcsatornák

Ez havi chartot jelent. Mindenképpen nevezd át a trendvonalat pl: BBoss vagy Havi Trendvonal hogy meg tudd különböztetni őt a többitől.

stratégiai trendvonalak

Ez hetes chartot jelent. Mindenképpen nevezd át a trendvonalat pl: Boss vagy Heti Trendvonal hogy meg tudd különböztetni őt a többitől. Ez napi chartot jelent Mindenképpen nevezd át a trendvonalat pl: Worker vagy Napi Trendvonal hogy meg tudd különböztetni őt a többitől.

stratégiai trendvonalak

Ha ezekkel megvagy, akkor berajzolhatod h4 4órás charton a trendvonat illetve csatornát. Ha nem egyértelmű a 4 óráson hogy hol vannak a swing low illetve high-ok akkor menj át finomítani órásra! Ez nem azt jelenti, hogy óráson kell berajzolni a trendvonalat csak ott jobban, be tudod igazítani a gyertyához a vonalat.

Így pontosabb lesz a vonal megbízhatósága. Fél órásat nem nézünk, mert sok rajta a zaj. Rsi 14 itt is átírjuk a szinteket 70,30 ról 80,20 ra!

Trendvonalak

Macd 12,26,9 Exponenciális Mozgóátlagok: ema ; ema ; stratégiai trendvonalak Parabolic SAR Round Numbers Kiegészítheted még ezekkel, de nem szükséges: Ha megvannak a trendvonalak és jól vannak berajzolva, akkor az alábbiak adják a belépési pontokat. A stop szintek csak példaként vannak minden devizapárnak más az stratégiai trendvonalak stop szintje mivel más a likviditásuk illetve a napi range-ük.

Vételi jelzések: Ha az ár érinti a trendvonalat és a Stochastic extrém tartományban van vagy a körül 20 illetve RSI 14 is extrém tartományban mozog és megvan az új swing low pontunk akkor nyithatjuk is a pozíciót vételre.

A vételi jelet erősítheti még szignál gyertya vagy kerek szám illetve Fibonacci szint.

Hunter008 Trendvonal Stratégia Kelvin Lee Stratégiája alapján.

De nem árt figyelemmel kísérni. Viszont profit célunk lehet arányú is tehát 20 pip es stop nál tp Profit célunk lehet még kerek szám vagy Fibo szint, mert lehet, erről visszafordul a pár stratégiai trendvonalak jobb realizálnia profitot!

Eladási jelzések: Ha az ár érinti a trendvonalat és a Stochastic extrém tartományban van vagy a körül 80 illetve RSI 14 is extrém tartományban mozog stb. Az eladási jelet erősítheti még szignál gyertya vagy kerek szám illetve Fibonacci szint.

Viszont profit célunk lehet arányú is stratégiai trendvonalak 20 pip es stop nál tp Profit célunk lehet még kerek szám vagy Fibo szint, mert lehet, erről visszafordul a pár így jobb realizálnia stratégiai trendvonalak Ezen a képen beraktam az összes indikátor, de nem javaslom ennyi indikátor egyidejű használatát, mert zavaró lehet!

  1. Kereskedési rendszer bináris opciók vasszintjeihez
  2. Pénzt befektetni pénzt
  3. Hol és f pénzt keresni
  4. Egészen jól haladunk.
  5. Hogyan lehet pénzt keresni a bitcoinokon bináris opciókban

De Stoch és Macd mindenféleképpen kell, ha kezdő vagy! Figyeljünk arra is nehogy trendtörés következzen be!

Oops! Something went wrong.

Ha megtörtént a trendtörés onnantól kezdve a trendvonal ami pl ellenállás volt az támogatás lesz! De csak akkor, ha az ár azt már visszatesztelte illetve vagy Macd megerősítette azt!

stratégiai trendvonalak

Ilyenkor bátran beléphetünk egy vételre! Fordítva is így működik! A következő oldalon prezentálom!