WikiSzótár.hu - Eljuttat a megértésig!

Szó opció. További hasznos idegen szavak

Tartalom

  A szabad választás joga; jog arra, hogy egy személy két vagy több lehetőség közül a neki legmegfelelőbbet válassza minden korlátozó körülmény nélkül.

  a bináris opciók kereskedésének stratégiai pillanata

  Az ügyfél ragaszkodik az opcióhoz. Az ügyes üzletkötő a maga javára használja ki az opciót.

  hogyan kereshet többet a freebtcon-ban

  Kereskedelem: Kiegészítő szolgáltatás vagy termék, amelyet egy fő árucikkhez vagy szolgáltatáshoz még választani lehet. Az autókereskedő többféle opciót kínál a gépkocsihoz.

  hogyan lehet pénzt keresni az internetes oktatóvideón

  A külföldi társasúton a városnézés csak egy opció, helyette lehet szabad szó opció is. Kereskedelem: Adott ideig érvényes elővételi jog, amit egy személynek szerződésben biztosítanak. Ekkor egy érték- vagy vagyontárgyat, részvényt előre megállapított áron vehet meg, vagy erre vonatkozó más szerződést köthet.

  pénzkeresés titka

  Az állami bérlakások megvásárlására a lakóknak fél éves opciója van. A részvénytársaság alapító gyűlésének megtartásáig a kibocsájtott részvényekre opció van.

  bináris opciók volodinnal

  Jogi, történelmi: Állampolgárság megválasztásának joga; egy más államhoz csatolt terület lakójának szabad döntési joga, hogy régi állampolgárságú marad-e, vagy felveszi az új állampolgárságot. A békekötés után fél évig érvényben volt az opció a lakosságnak. Az opció alapján a lakosság túlnyomó többsége ragaszkodott régi állampolgárságához.

  pénzt keres kártyamegosztással

  A szó összes jelentésének leírását, ami még 4 szót tartalmaz, az előfizetéses Szó opció.