4. rész: A TradingView működése [oktatás]

Tradingviv platform

A leggyakrabban az ilyen grafikonok korlátozott lehetőségekkel rendelkeznek a tradingviv platform és elemzések terén. Az összes cryptocurrency-ot rögzítő csere összesített adatait megtaláljuk. Sajnos az ott közzétett tradingviv platform nagyon olvashatatlanok.

TradingView Karrier és állás

Jobb térképeket kínál Binance Info elemzéseink és előrejelzéseink azonban nem lesznek ott. Ezért érdemes egy dedikált portált használni. A legnépszerűbb portál a professzionális befektetők számára a világon a különböző eszközök árváltozásainak elemzésére tradingview.

To see it perform nearly identically on my iPhone is pretty incredible. I cannot imagine the effort from developers that went in to making this work right. Also the alerts you can set on the web version are pushed to the app, meaning notifications on your phone when prices or indicators change. The lower tier paid packages are worth it in my opinion. The free tier is just as powerful but with only a few limitations.

Érdemes létrehozni egy ingyenes fiókot, hogy kézben legyen valódi pénznempár és egyéb eszközök idézeteiés hogy a rajzokat grafikonokra is mentse. Ebben az útmutatóban példákat fogunk használni a platformról tradingview. Ez a táblázat a cikk elején található.

fedett opció mi ez

Keressük a számunkra érdekes táblázatot az adott eszközt jelző parancsikonokkal. Ebben az esetben szeretnénk megjeleníteni a bitcoin árváltozását a tradingviv platform stabil tárolójához a Binance csere számára.

Egyik legjobb árfolyam figyelő program bemutatása: Tradingview

Megmutatjuk a csere listáját, amelyen egy ilyen pénznempár kereskedik, és mely diagramokat tekinthetjük meg. Kiválasztunk egy állományt Binance.

Létrehozva: Egyetlen program segítségével számos funkciót érhetünk el, például részvényekre szűrhetünk, de kereskedhetünk is részvényekkel, devizákkal. A fentiek mellett tetszőleges figyelő listák állíthatók össze, valamint gazdasági és gyorsjelentési naptárat is találunk az árfolyam figyelő programban. Megbeszéljük azt is, hogy milyen eszközök találhatók a programban, melyek egyedivé, felhasználó baráttá teszik a rendszert.

Hogyan lehet megtalálni a bitcoin tanfolyamot, a diagramot és a legújabb idézeteket A Bitcoin gráf gyertya Az időszak és az idő felbontásának hossza Minden gyertya az árváltozást egy adott időpontban jelenti.

Emiatt először el kell döntenünk, hogy mennyi ideig érdekel minket az idősorok, és hogy milyen felbontásban lehet változni. A diagram bal felső sarkában válassza ki az egyik gyertyát T vagy W - hét, D - nap, 1H - 1 óra stb.

mennyit keresel házilag sellakot készítve

Az időintervallumot. Az egérgörgővel görgetés nagyítás vagy kicsinyítés, vagy egy adott időintervallum kiválasztása a grafikon alatt pl.

Bitcoin diagram - változás a gyertyák tartományában A hosszú idősorozatokat néha logaritmikus skálán jelenítik meg a "log" grafikon jobb alsó sarkában található kattintással. Ha a grafikon túl lapított, akkor függőlegesen nyithatjuk, ha rákattintunk az ár skálára jobbra a függőlegesés húzzuk.

Top 3 Trading Indicators For QUICK Profits. (SUPER EASY)

Az automatikus "automatikus" beállítást is használhatjuk a "napló" mellett. Sok nap vásárlása és eladása tradingviv platform nap folyamán csak a legutóbbi 24 órákra számíthat, de a felbontás néhány percre fontos lesz számunkra.

Címke: TradingView

A gyertyákat 5 percben választjuk, és az utolsó napra nagyítunk. Hosszú távú befektetéssel az árváltozások az elmúlt néhány évben fontosak lesznek számunkra, ezért az 1 nap vagy az 1 hét gyertyáját választjuk, mert a kurzus több órás ingadozása nem számunkra fontos.

Ugyanúgy elérhető hozzá mobil alkalmazás Lehetőség van a tőzsdei szoftveren keresztüli kereskedésre A 30 napos ingyenes verzió után fizetős Mi inkább TradingView pártiak vagyunk, így a következőkben ez a program kerül bemutatásra. TradingView-ról általánosan Mi a program célja? A tőzsdei szoftver célja, hogy átláthatóan ábrázolja a múltbeli árfolyammozgásokat, és biztosítsa a technikai elemzéshez szükséges eszköztárat.

A rosszul egyeztetett diagramon alapuló befektetési döntések gyakori hiba a kezdő befektetők számára. Egy kis korrekció az 5 min gyertyákon félelmet tradingviv platform, ami érzelmi értékesítést eredményez, a cryptocurrencies elvesztésével, ami sok hétig befektetésnek minősül.

TradingView online kereskedői közösségi platform bitcoin kereskedést vezet be

Bitcoin gráf - gyertyák jelentése A gyertya testből és bábokból áll. A test meghatározza az adott időintervallum nyitási és zárási árát, amelyet a gyertya ír le. A Wicks elérte az ebben az időszakban elért ár legmagasabb és tradingviv platform értékét.

Az 1H gyertya egy óra alatt írja le a bitcoin árának változását. Bitcoin gráf - egy gyertya példája Ebben az órában az ár számos változáson ment keresztül.

Bitcoin diagram - hogyan kell elolvasni a kurzust, tőzsdei jegyzetek cryptocurrency - útikönyv

A gyertya alsó részén lévő pálca a legalacsonyabb árról tájékoztatja. Ha a nyitási ár magasabb, mint egy adott gyertya bezárásának ára, vagyis az adott időszak ára csökkent, tradingviv platform gyertya piros. A diagram alatt alapértelmezés szerint vannak olyan sávok, amelyek meghatározzák az adott gyertyán bekövetkezett forgásmennyiséget. A rudak ugyanolyan színűek, mint a megfelelő gyertyák. Rajzok rajzolása A tradingview platform számos grafikonelemző eszközt kínál.

4. rész: A TradingView működése [oktatás]

A leggyakrabban rajzolási lehetőségeket használ. A diagram bal oldalán lévő oszlopban olyan eszközöket találsz, mint például egy vonal rajzolása, kefe, szöveg vagy gombóc hozzáadása.

dolgozzon, hogy pénzt keressen az interneten

Így észreveheti észrevételeit, és jelentős árszinteket és trendvonalakat jelölhet meg. A tradingview menü hogyan kerültem bináris opciókra, és intuitívan kezelik.

A platform használatával gyorsan emlékszik az összes funkció elosztására.