KPMG Personalization

Vevő lehetőségei

Tartalom

  Vevő oldali tranzakciós tanácsadóként ügyfeleinket cégvásárlási vagy eszközvásárlási tranzakciókban támogatjuk, a teljes tranzakciós folyamat során a tervezéstől a vevő lehetőségei, valamint a tranzakció zárása utáni feladatok végrehajtásában.

  Az alábbi szolgáltatásainkat ajánljuk ügyfeleinknek: Tranzakció előtti áttekintés A céltársaság átvilágítása vevő lehetőségei hozzáférhető információk alapján.

  Vevő oldali lehetőségek felmérése Potenciális lehetőségek azonosítása, úgymint az üzlet erősségeinek és gyengeségeinek elemzése és összehasonlítása az iparági referenciaértékekkel, illetve egyéb értékelésekkel.

  Vevő oldali pénzügyi, adózási és jogi átvilágítás Ügyfeleink igényei alapján átvilágításunk kiterjedhet a Tranzakciós Szolgáltatások részlegünk által végzett pénzügyi átvilágításra, továbbá adózási és jogi átvilágításra adó- és jogi tanácsadórészlegünk közreműködésével is.

  vevő lehetőségei

  Az ügylet céljának teljes megértése segít azon területekre fókuszálni a munkát, melyekre Önök nagy hangsúlyt fektetnek. Önökhöz hasonlóan, már a tervezési folyamatban igyekszünk egy széles nézőponton keresztül minden jelentős kockázatot, lehetőséget és kulcsfontosságú értékteremtő tényezőt beazonosítani.

  • A legjobb jel a bináris opciókhoz
  • A termékeket, szolgáltatásokat és az információkat nagyobb mennyiségben hozzuk létre, mint azt vevők igényelnék.
  • Mironov bináris opciók
  • Hétvégén opciós kereskedés

  Vevő lehetőségei munkánk a legfontosabb problémákra összpontosít: azokra, melyek megakadályozhatják a tranzakció létrejöttét, melyek hatással lehetnek az értékelésre, az ügyfelünk tárgyalási pozíciójára, melyekkel foglalkozni kell az adásvételi szerződésben és a tranzakció zárása után is ahol az ügyletet követően konkrét lépésekre van szükség.

  Átvilágítási munkánkat leggyakrabban a tranzakciós megállapodás aláírása előtt végezzük el kifejezetten ajánljuk ezt az időzítéstde lehetséges az aláírást követően is.

  vevő lehetőségei

  A tranzakció zárásakor javasoljuk az átvilágítás elvégzését a zárás időpontjára vonatkozó pénzügyi kimutatások alapján. Üzletrész-vásárlási megállapodásokkal kapcsolatos szolgáltatások Az átvilágítási jelentés elkészítésén kívül további szolgáltatásokat nyújtunk az üzletrész-vásárlási megállapodás pénzügyi fejezeteinek megtervezéséhez.

  • Támasz opciók
  • A menüpont kiválasztását követően szűrőképernyőt jelenít meg a program, ahol beállíthatjuk, hogy mely tételekről, milyen bontásban szeretnénk kintlévőség listát nyomtatni.
  • Oldalakat nézni és pénzt keresni
  • Legjobb bináris opciók napi 10-től

  Szolgáltatásunk három fő területre összpontosít: a pénzügyi és adózási fogalmak pontos definiálására, beleértve a garanciákat és kártérítéseket; a nettó adósságállomány és nettó működőtőke kiszámításának módjára, és ahol szükséges, az adózás és kamatok előtti üzemi eredmény EBITDA meghatározásának módjára. További szolgáltatásaink: Stratégiai és kereskedelmi átvilágítás: piaci előrejelzések és tanulmányok készítése iparági szakértők bevonásával A versenyképesség elemzése.

  vevő lehetőségei