Mini Opciók - Új Termék A Piacon

Vásároljon opciót, Devizaopciós piac. A devizaopciók fő típusai

Tartalom

  Kérjen visszahívást!

  Megerősíti Önt Az AvaOptions teljes ellenőrzést nyújt portfóliója felet, lehetővé teszi kockázata és nyeresége piaci kilátásainak kiegyensúlyozását. Az idő pénz Vásároljon opciókat kockázata lefedésére vagy kilátásba helyezésére, adjon el opciókat, hogy bevételhez jusson - intuitív platformunkkal egyszerű. A lejáratok minden munkanapon elérhetők, az éjszakai opcióktól az egyéves lejáratig, minden lehívási áron.

  Részletek Lejáratkor az árfolyamok függvényében érvényesíthetőek az opciók, melynek végeredményeként az ügyfél által elérhető árfolyam az üzletkötéskor meghatározott két kötési árfolyam között helyezkedik majd el. Vételi zéró költségű opció Vételi zéró költségű opciós ügylet kötésével az ügyfél jövőbeni deviza-kifizetéseinek árfolyamát szeretné fedezni.

  minimum 24 betét opció webhely, ahol a bitcoinokat keresik

  Vásárol egy vételi opciót egy adott kötési árfolyamon deviza vételi jogot szerez és egyben elad egy eladási opciót egy alacsonyabb kötési árfolyamon deviza vételi kötelezettséget vállal. A kapott vásároljon opciót a fizetett prémium összege megegyezik.

  bináris opciók minimális betéti 100 bináris opciók minimum 1 befizetéssel

  Lejáratkor, a konverzió a két kötési árfolyam által meghatározott sávon belül történik meg, mivel ha a sáv fölött van opció gyakorlási szint árfolyam az ügyfél él vételi jogával egy alacsonyabb árfolyamon, ha a sáv alatt, akkor vásároljon opciót köteles lesz devizát venni az eladási opció kötési árfolyamán.

  Amennyiben a piaci árfolyam a két kötési ár által meghatározott sávon belül van, akkor egyik opció sem kerül lehívásra és az ügyfél a piacon vásárolja meg a szükséges devizát.

  Eladási zéró költségű opció Ezen ügylet kötésével az ügyfél jövőbeni devizabevételeinek árfolyamát szeretné biztosítani. Vásárol egy eladási vásároljon opciót egy adott kötési árfolyamon deviza eladási jogot szerez és egyben elad egy vételi opciót egy magasabb kötési árfolyamon deviza eladási kötelezettséget vállal.

  az opciós kereskedő, amelyik jobb bitcoin jövedelem naponta

  Lejáratkor, amennyiben a piaci árfolyam a két kötési árfolyam által meghatározott sáv alatt van, az ügyfél él eladási jogával a sáv alsó árfolyamán, ha pedig a piaci ár a sáv fölött vásároljon opciót pedig vásároljon opciót lesz devizát eladni a felső árfolyamon. Amennyiben a piaci árfolyam a két kötési ár által meghatározott sávon belül van, akkor egyik opció sem kerül lehívásra és az ügyfél a piacon értékesíti a devizát.

  kriptobot kereskedő jelek a 100. lehetőséghez

  Mi a zéró költségű opció kockázata? Az ügyfél a kedvező irányú árfolyam elmozdulásból csak korlátozottan részesedhet.

  bitcoin-dollár diagram pénzt keresni online módon

  A termékkel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén kérjük keresse vállalati referensét! Kapcsolódó anyagok.

  opciós kereskedési árfolyam fiat pénz az